Welkom bij Royal Seasons®
 

Het exclusieve tuinmeubilair van Royal Seasons is met veel zorg samengesteld. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en materialen, zodat wij de stevigheid en duurzaamheid van onze collectie aan u kunnen garanderen. Wij streven naar diversiteit en bieden jaarlijks een vernieuwend assortiment aan. Hierdoor geniet u altijd van de laatste technologieën en de hoogste kwaliteit tuinmeubilair. Met een breed assortiment aan loungesets, bijzettafels, fauteuils en hockers bieden wij alles wat u nodig heeft om van uw tuin, terras of balkon een stijlvolle en comfortabele leefruimte te maken. De Royal Seasons tuinmeubelen zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en uw buitenleven te verrijken. Kortom, een product met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en... op al onze Royal Seasons tuinmeubelen zit altijd 2 jaar garantie!

Bekijk onze dealers

Royal Seasons tuinmeubelen: een must-have voor elke tuin


Het assortiment van Royal Seasons wordt met veel zorg samengesteld. Dit doen wij altijd in samenspraak met onze dealers, zodat we gevoel houden met de wensen en eisen van de eindgebruiker. Zodoende zijn ons producten niet enkel mooi voor het oog, maar blinken ze ook uit in comfort. Iets wat door onze klanten erg wordt gewaardeerd. Elk jaar voegen wij een nieuwe collectie toe aan het assortiment, zodat er altijd voor iedereen een geschikte tuinmeubel te vinden is. 

Wij stellen hoge eisen aan onze producten en materialen, zodat wij de stevigheid en duurzaamheid van onze collectie aan u kunnen garanderen. Echter vinden wij het ook belangrijk dat onze producten ‘betaalbaar’ blijven. Voor de juiste balans in prijs en kwaliteit geven wij op alle producten van Royal Seasons een garantie van 2 jaar.

Alle kenmerken van Royal Seasons tuinmeubelen voor u op een rij

 • Hoogwaardige materialen: Onze tuinmeubelen zijn gemaakt van duurzame en weerbestendige materialen, zoals aluminium, wicker en teakhout waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.
   
 • Stijlvol design: Elk stuk is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, waardoor onze collectie een tijdloze uitstraling heeft die past bij elke buitenruimte.
   
 • Comfortabel: Onze tuinmeubelen zijn ontworpen met het comfort van de gebruiker in gedachten, met ergonomische vormen en zachte kussens die zorgen voor een ultieme ontspanning.
   
 • Veelzijdigheid: Of u nu op zoek bent naar een complete loungeset, bijzettafel, fauteuils of hockers; ons assortiment biedt een scala aan opties om uw buitenruimte helemaal naar wens in te richten.
   
 • Duurzaamheid: Wij streven naar duurzaamheid in al onze producten, met aandacht voor milieuvriendelijke productiemethoden en materialen die lang meegaan, zodat u jarenlang kunt genieten van uw tuinmeubelen.
   
 • Gemakkelijk onderhoud: Onze tuinmeubelen zijn eenvoudig te onderhouden en te reinigen, waardoor u meer tijd heeft om te ontspannen en te genieten van uw tuin, balkon of terras.

Onderhoudstips voor Royal Seasons tuinmeubelen


Om ervoor te zorgen dat uw Royal Seasons tuinmeubelen er jarenlang mooi en nieuw uitzien, is regelmatig onderhoud essentieel. Maar we kunnen u nu al vertellen dat bijna alle materialen vrijwel onderhoudsvrij zijn. Volg deze eenvoudige richtlijnen om uw tuinmeubelen in topconditie te houden:

 • Aluminium: Dit materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk. Reinig regelmatig met een mild reinigingsmiddel en lauw water om vuil en vlekken te verwijderen. Gebruik een zachte borstel of doek om krassen te voorkomen. 
   

 • Wicker: Wicker tuinmeubelen vereisen iets meer aandacht. Reinig het vlechtwerk af en toe met een zachte borstel en een mild reinigingsmiddel om vuil en stof te verwijderen. Spoel grondig af met water en laat het volledig drogen. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en schuursponzen, omdat deze het wicker kunnen beschadigen.
   

 • Teakhout: Teakhout is van nature bestand tegen rot en insecten, maar regelmatig onderhoud helpt om de natuurlijke schoonheid te behouden. Reinig het teakhout regelmatig met een mild reinigingsmiddel en een zachte borstel om vuil en vlekken te verwijderen. Schuur lichtjes met fijn schuurpapier om eventuele ruwheid te verwijderen. Breng indien nodig een laag teakolie aan om het hout te voeden en te beschermen tegen uitdroging en verkleuring.

Door deze eenvoudige onderhoudsrichtlijnen te volgen, kunt u vele jaren genieten van uw Royal Seasons tuinmeubelen ongeacht de weersomstandigheden.

Royal Seasons tuinmeubelen kopen
 

Heeft u een mooie dining set of tuinbank gezien van Royal Seasons? Bezoek dan snel één van onze dealers om het product in het echt te bekijken. Bij onze verkooppunten krijgt u een persoonlijk advies welke tuinmeubels perfect passen bij uw buitenruimte. Ga ook gerust eens even lekker zitten (of liggen) op de tuinmeubelen en ervaar zelf de comfort. U vindt onze dealers onder andere in Oirschot, Helmond, Nuenen, Rijsbergen, Oegstgeest en Malden.

Bekijk onze exclusieve dealers