Welkom bij Ease up®

 

Kent u ons tuinmeubelmerk Ease Up al? Wat dit merk zo bijzonder maakt, is dat de collectie speciaal is ontworpen voor eigenaren met kleinere tuinen, terrassen en balkons. Onze missie is om hoogwaardige, functionele en stijlvolle meubelstukken aan te bieden die perfect passen bij de beperkte ruimte. Daarbij is uiteraard rekening gehouden met comfort en het oog wil natuurlijk ook wat, dus de tuinmeubelen zien er ook eens hip en trendy uit! Onze focus voor deze tuinmeubelen ligt op het slimme ontwerp en de veelzijdigheid daarvan waardoor zelfs de kleinste buitenruimtes zorgen voor rust en ontspanning. Ontdek met de Ease Up tuinmeubelen de perfecte balans tussen praktisch én stijlvol en creëer een buitenverblijf dat net zo uitnodigend is als het interieur!

Bekijk onze dealers

Creëer rust en ontspanning met Ease Up tuinmeubelen


Bij Ease Up begrijpen we dat buitenruimtes vaak worden onderschat als het gaat om design en functionaliteit. Daarom hebben we onze collectie samengesteld speciaal voor eigenaren van kleinere buitenruimtes. Of u nu op zoek bent naar een bistroset voor uw balkon of een veelzijdige eettafel voor uw terras; Ease Up biedt een scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Met de tuinmeubelen van Ease Up kunt u een buitenverblijf creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en gastvrij. Laat u inspireren door onze collectie en zorg voor een rustige plek waar u kunt ontspannen, vermaken en genieten van het buitenseizoen. 

Bij Ease Up geloven we dat elke buitenruimte het verdient om optimaal benut te worden. Met onze innovatieve tuinmeubelen maken we het mogelijk om van zelfs de allerkleinste buitenruimtes een heerlijke plek te maken waar u kunt ontspannen, genieten en tot rust kunt komen. Ontdek vandaag nog de wereld van Ease Up en laat u inspireren!

Wat zijn de kenmerken van Ease Up tuinmeubelen?

 • Ruimtebesparend: De tuinmeubelen van Ease Up zijn ontworpen met het oog op ruimtebesparing, waardoor ze perfect zijn voor kleine buitenruimtes, zoals balkons en terrassen.
   
 • Duurzaamheid: We streven naar duurzaamheid in elk aspect van onze producten: van materialen tot fabricageprocessen. Onze tuinmeubelen zijn gebouwd om lang mee te gaan, zelfs in allerlei weersomstandigheden die we in Nederland kennen.
   
 • Stijlvol design: Met strakke lijnen, de trendy uitstraling en aandacht voor detail voegen onze tuinmeubelstukken gegarandeerd stijl toe aan uw tuin, terras of balkon.
   
 • Functionaliteit: Elke tuinmeubel is ontworpen met het oog op functionaliteit, met handige functies zoals opstapelbare stoelen, inklapbare tafels en geïntegreerde opbergmogelijkheden.

Tips voor het onderhouden van Ease Up tuinmeubelen


De tuinmeubelen van Ease Up zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Maar hoe kunt u uw dining tuinset of loungeset het beste onderhouden? Wij geven u graag tips: 

 • Aluminium:

  • Reinig het aluminium frame regelmatig met een mild reinigingsmiddel en water om vuil en vlekken te verwijderen.
  • Gebruik een zachte borstel of spons om hardnekkig vuil te verwijderen. Vermijd schurende reinigingsmiddelen die het oppervlak kunnen beschadigen.
  • Breng indien nodig een beschermende laag aluminiumwas aan om de glans van het metaal te behouden en oxidatie te voorkomen.
 • Bamboe:

  • Reinig bamboe regelmatig met een vochtige doek en mild reinigingsmiddel om stof en vuil te verwijderen.
  • Vermijd langdurige blootstelling aan vocht, aangezien dit kan leiden tot schimmelvorming en beschadiging van het bamboe.
  • Breng periodiek een dunne laag bamboeolie aan om het hout te beschermen en de natuurlijke glans te behouden.
 • Acaciahout:

  • Reinig acaciahout met een vochtige doek en mild reinigingsmiddel om vuil en vlekken te verwijderen.
  • Droog het hout grondig af na het reinigen om vochtabsorptie te voorkomen en het hout te beschermen tegen kromtrekken of barsten.
  • Behandel het acaciahout jaarlijks met een speciale houtolie om de natuurlijke kleur te behouden en bescherming te bieden tegen weersinvloeden.
 • Wicker:

  • Reinig wicker regelmatig met een zachte borstel en mild reinigingsmiddel om vuil en stof te verwijderen.
  • Spoel het wicker af met schoon water en laat het volledig drogen om vochtophoping te voorkomen.
  • Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en schurende materialen die het wicker kunnen beschadigen of verzwakken.

Door regelmatig onderhoud en zorg kunnen Ease Up tuinmeubelen jarenlang meegaan, waardoor uw tuin, terras of balkon er altijd fris en uitnodigend uitziet!

Ease Up tuinmeubelen kopen


Bent u geïnteresseerd in tuinmeubelen van Ease Up? Bezoek dan één van onze exclusieve dealers door heel Nederland. Bij onze dealers krijgt u persoonlijk advies bij het kiezen van tuinmeubelen. Onze dealers hebben vaak een uitgebreid assortiment aan modellen, en ontwerpen staan waardoor u een ruime keuze heeft. U vindt onze verkooppunten in onder andere Alphen a/d Rijn, Wassenaar, Tiel, Wijchen, Oss en Nuenen.

Bekijk onze exclusieve dealers